Main menu

Visie2030

Datum: 
zaterdag, 21 oktober, 2017
Locatie: 
Greenville, Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren
Begin uur: 
08:45

In de 44 Limburgse steden en gemeenten bouwen onze (boven)lokale CD&V mandatarissen mee aan een betere omgeving, een beter milieu en een betere buurt. Zij trachten elke dag het Limburgs leven kwaliteitsvol te verbeteren. Daarentegen staat Limburg voor enorme uitdagingen. We werden geconfronteerd met de sluiting van Ford Genk en grote maatschappelijke uitdagingen als globalisering, technologische evoluties, klimaatsverandering,… Samen met onze lokale mandatarissen gaan we elke dag daadkrachtig op zoek naar antwoorden op de uitdagingen van vandaag en morgen.

In het verleden heeft CD&V in Limburg hierin steevast de leiding genomen. Ook de toekomst nemen we mee in handen en hebben we de blijvende ambitie om Limburg vorm te geven. 

Naar aanleiding van de lokale en provinciale verkiezingen 2018 zijn we op zoek gegaan naar elementen om mee het verschil te maken. We worden immers allemaal met gelijkaardige problemen geconfronteerd. Hoe zien we Limburg in 2030? Welke uitdagingen kruisen hier onze weg? Welke bovenlokale dossiers hebben een lokale impact? Hoe kan je hier lokaal op inspelen? En wat kunnen we hierin van elkaar leren?

Kortom, met VISE2030 willen we u op zaterdagvoormiddag 21 oktober inspireren en motiveren. We geven het inhoudelijk startschot voor de campagne van de (boven)lokale verkiezingen van 2018! Een campagne- en inspiratievoormiddag voor u, met boeiende sprekers en interessante thema’s.

We willen prikkelen zodat u mee het verschil kan maken. Omdat grote veranderingen lokaal beginnen.

 

Programma:

8u45: ontvangst met koffie en ontbijtkoek

9u15: verwelkoming en kadering 2030

9u45: start werkgroepen 1

10u45: break

11u00: start werkgroepen 2, vervolg WG 1

12u00: feedback en besluiten

12u30: lunch en soep

Lees meer